Jak podkreśla Anna Jagodzińska z ZSZiO w Biłgoraju, celem warsztatów było podniesienie kwalifikacji i kompetencji uzdolnionej młodzieży, dając jej możliwość odnalezienia się na dzisiejszym rynku pracy, szanse na dalszy rozwój oraz inwestycje w swój czas.
[FOTORELACJA]10530[/FOTORELACJA]
Było to szkolenie praktyczne, uczniowie poznali nowe techniki sporządzenia potraw Finger Food pod czujnym okiem Marcina Misiury. - Uczniowie mieli także okazję nabyć umiejętności podawania potraw w stylu angielskim , uczyli się sprawdzania jakości i estetyki wydawanych potraw, dobierania surowców oraz organizacji stanowiska pracy - wyjaśnia Anna Jagodzińska.
Zajęcia odbyły się w pomieszczeniach dydaktycznych kształcenia zawodowego ZSZiO, w sali symulacyjnej - sala bankietowa połączona z barem.
- ptysia z łososiem;
- ciastko z kozim serem;
- ciastka z hummusami;
- bliny ze śledziem;
- chleb z tatarem;
- sałatkę w koszyku z tortilli z wędzonym pstrągiem;
- roladki z cukinii z ziołowym serkiem.
[ZT]38967[/ZT]
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu bilgoraj.com.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz