Jak podkreśla Anna Jagodzińska z ZSZiO w Biłgoraju, celem warsztatów było podniesienie kwalifikacji i kompetencji uzdolnionej młodzieży, dając jej możliwość odnalezienia się na dzisiejszym rynku pracy, szanse na dalszy rozwój oraz inwestycje w swój czas.
[FOTORELACJA]10530[/FOTORELACJA]
Było to szkolenie praktyczne, uczniowie poznali nowe techniki sporządzenia potraw Finger Food pod czujnym okiem Marcina Misiury. - Uczniowie mieli także okazję nabyć umiejętności podawania potraw w stylu angielskim , uczyli się sprawdzania jakości i estetyki wydawanych potraw, dobierania surowców oraz organizacji stanowiska pracy - wyjaśnia Anna Jagodzińska.
Zajęcia odbyły się w pomieszczeniach dydaktycznych kształcenia zawodowego ZSZiO, w sali symulacyjnej - sala bankietowa połączona z barem.
- ptysia z łososiem;
- ciastko z kozim serem;
- ciastka z hummusami;
- bliny ze śledziem;
- chleb z tatarem;
- sałatkę w koszyku z tortilli z wędzonym pstrągiem;
- roladki z cukinii z ziołowym serkiem.
[ZT]38967[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Lublin stolicą młodych liderów Europy.
Dla wszystkich czy tylko młodych?
Kuba
13:43, 2025-11-17
Lublin stolicą młodych liderów Europy.
To ten Kaczor co pracował na autodromie ?
Olo
13:31, 2025-11-17
Lublin stolicą młodych liderów Europy.
Fajna inicjatywa.
Natalia
13:25, 2025-11-17
"Wieczór darczyńcy" Fundacji FLZB (FOTO, VIDEO)
Na fotkach zabawa niektórych lokalnych w filantropię. Ktoś to nazwał targowiskiem próżności. Ale skoro sobie takie bale fundują , to niech się bawią, byle nie z kasy miasta ani powiatu. A w Polsacie kompromitacja, niemądre głosowanie ludu i wygrywa najgorszy z finalistów, wstyd i hańba. A najlepsza tancerka na trzecim miejscu, hańba głosujących do kwadratu. Polsat mu zmienić regulamin, to znawcy czyli jury powinno decydować , a za głosy ludu należy się tylko symboliczna nagroda publiczności.
obserwator
12:05, 2025-11-17