Zamknij

Regał chłodniczy - wyposażenie sklepu i lokalu gastronomicznego

Artykuł sponsorowany + 13:17, 27.03.2023 Aktualizacja: 13:19, 27.03.2023
Skomentuj Regal_chlodniczy Regal_chlodniczy

Jak urządzić sklep? Regał chłodniczy na produkty wrażliwe. Sprawdź ofertę i wybierz to, czego potrzebujesz

Sprzedajesz warzywa, owoce i inne świeże produkty? Przechowuj je w niskiej temperaturze, żeby jak najdłużej były soczyste, jędrne i dorodne. Wybierz regał chłodniczy, który zapewni im bezpieczeństwo, uchroni Cię przed stratami i sprawi, że klienci chętniej zaczną odwiedzać Twój sklep.

Regał chłodniczy - podstawowe wyposażenie sklepów spożywczych, ekologicznych i warzywniaków

Chłodzą i eksponują różne produkty spożywcze. Wydłużają trwałość owoców, warzyw, ziół, grzybów i kiełków. W każdym punkcie przydaje się choćby najmniejszy model, w którym wrażliwa żywność będzie bezpieczna. Wbudowane oświetlenie LED sprawia, że wszystko jest bardzo dobrze widoczne już z daleka. 

Możliwości ekspozycyjne dużych regałów są szerokie. Pojemne półki pozwalają umieścić całą dostawę, dzięki czemu nic nie musisz przechowywać na zapleczu. Jednocześnie posegregować ją według gatunków i zaprowadzisz ład, który pozwoli klientom odnaleźć wszystko, czego potrzebują. Praktyczny regał umieść na wprost wejścia, jeśli tylko masz taką możliwość - kolorowe artykuły na półkach od razu przyciągną wzrok klientów i żaden z nich nie wyjdzie choćby bez kilograma jabłek.

Najważniejsze parametry techniczne regałów chłodniczych

Zakres temperatur i rozmiar urządzenia - na to powinieneś najbardziej zwrócić uwagę przy wyborze. Do tego dochodzi klasa energetyczna, która powinna być jak najbardziej oszczędna

Regał chłodniczy odszrania się automatycznie i ma elektryczne sterowniki temperatury. Obsługa sprzętu jest łatwa i nie sprawia problemów nawet osobom, które po raz pierwszy mają z nim styczność. Cicha praca urządzenia nie przeszkadza ani obsłudze sklepu ani klientom.

Wykonane są ze stali nierdzewnej i mają gładkie powierzchnie. Dzięki temu łatwo utrzymać je w czystości, bo wystarczy regularnie przecierać zwilżoną ściereczką, a w przypadku mocniejszych zabrudzeń dodać odrobinę detergentu.

Jaki rodzaj regału wybrać?

Modele różnią się od siebie wymiarami i liczbą oraz rodzajem drzwi. Pojemność regału chłodniczego dobierz zgodnie ze swoimi potrzebami i ilością produktów, jakie wymagają przechowania w niskiej temperaturze. Każdy z nich powinien mieć zapewnioną dobrą ekspozycję, żeby był jak najlepiej widoczny dla klientów. 

Regały zaopatrzone są w roletę, którą zaciąga się na noc, by zmniejszyć zużycie energii. Dopasuj kolor urządzenia do wystroju swojego sklepu - do wyboru masz czarne i białe. Pod półkami znajdują się listwy na ceny - zapewniają porządek przy wykładaniu towaru i są bardo dobrze widoczne dla klientów. 

Wyposażenie sklepów w ofercie polskiego producenta - nowa technologia dla lepszych wyników

Gastronomiczne regały na owoce, warzywa i garmażerkę znajdziesz w Bolarus, polskiej firmie, produkującej sprzęt chłodniczy. Do wyboru masz szerokie i wąskie urządzenia, które dopasujesz do powierzchni swojego sklepu. Dzięki nim podzielisz asortyment na kategorie, zapewnisz im lepszą ekspozycję i odmienisz wygląd wnętrza lokalu.

(artykuł sponsorowany)
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

OSTATNIE KOMENTARZE

0%